Menu


Böcker

Litteratur om guld

Det har skrivits och forskats en del om guld och guld som investering. Vi rekommenderar följande böcker som Ni kan köpa hos till exempel Bokus.com.

Investeringsguiden för guld & silver

Köp Investeringsguiden för guld & silver på Bokus.com

Köp Investeringsguiden för guld & silver

Författare: Michael Maloney

“Genom tiderna har mycket används som valuta: kreatur, majs, kryddor, snäckor, pärlor och nu papper. Men bara två saker har varit pengar: guld och silver. När pappersvalutan flödar över och förlorar sitt värde, återvänder människan alltid till ädelmetaller. När det händer, sker en enorm förmögenhetsöverföring och du har möjligheten att den går i din riktning eller bort ifrån dig.” Det skriver Michael Maloney i inledningen av boken. Han berättar om historien om pengar och valuta men även historiska händelser som skakat länder finansiellt. Boken berättar om: – Den grundläggande historien om ekonomiska cykler som gör guld och silver till den ultimata monetära modellen. – Hur USA:s regering driver på inflationen genom att öka på valutamängden och minskar valutans handelskraft. – Varför ädelmetaller är en av de mest lönsamma, enklaste och säkraste investeringar du kan göra. – Var, när och hur du kan investera dina pengar och realisera maximal vinst oavsett den ekonomiska situationen. – Väsentliga råd om hur du undviker mellanhänder och själv tar kontroll över din finansiella framtid genom att göra dina investeringar själv. Den som funderar på att börja investera i ädelmetaller finner i boken viktiga insikter att ta lärdom av. Michael Maloney har sedan 2002 specialiserat sig som utbildare av guld och silver investeringar. Sedan 2005, rådgivare till Robert Kiyosaki, författare till Rich Dad Poor Dad, och rest jorden runt som föredragshållare.

Köp Investeringsguiden för guld & silver hos Bokus.com.

Guld som investering

Köp Guld som investering hos Bokus

Köp Guld som investering

Författare: Torbjörn Iwarson

Den här boken handlar om guld som investering. Den beskriver guldets roll i en portfölj, hur man kan bedöma om priset på guld är högt eller lågt och hur man praktiskt går tillväga för att investera i guld. Utbud och efterfrågan diskuteras grundligt och en värderingsmodell presenteras. Boken ger dig all information du behöver för att kunna investera i guld!

Köp Guld som investering till ett förmånligt pris på Bokus.com.